Selecteer een pagina

Tilburg

Culinair doneren, een initiatief om u en Kika bijeen te brengen. Samen met u willen wij streven naar 95% genezingskans van kinderkanker.

Op 21 september is mijn benefietdiner in Berlijn Café te Tilburg. Hier zult u genieten van culinaire gerechten met bijpassende wijnen in een uiterst sfeervolle ambiance.  Uw Executive Chef zal niemand minder zijn dan Remco. Hij zal tezamen met zijn keukenbrigade een exclusief 5- gangen menu bereiden. Eventuele dieetwensen kunt u voor 14 september kenbaar maken door het sturen van een email naar pvoirschot@gmail.com.

Programma:
18:30 Aanvang
19:00 Welkomstwoord
19:15 Lekker smikkelen van de eerste gangen
20:15 Veiling
20:45 Het culinair festijn gaat verder met de laatste gangen
21:30 De Berlijn Bingo
22:00 Afsluiting en de liefhebbers blijven nog even plakken

Wilt u een steentje bijdragen aan KiKa en tegelijkertijd genieten van een heerlijke avond uit? Koop dan nu uw tickets en dan zie ik u graag op 21 september! De volledige opbrengsten van de avond gaan naar Run for Kika marathon.

Praktische zaken
Datum: woensdag 21 september 2016
Aanvang: 18:30 uur

Tickets: € 49,50 (excl. 0,49 servicekosten)

Locatie
Berlijn Café
Korvelseweg 169
5025 JD Tilburg
Website: Berlijn Cafe Tilburg

Contactpersoon:
Patrick van Oirschot
Tel.: +31634755900
Email: pvoirschot@gmail.com


Even voorstellen

Wie is Patrick van Oirschot?

Ik woon al heel mijn leven in Tilburg. Een heerlijke stad om in te wonen. Na mijn studie ben ik gaan werken in de ziekenhuisfarmacie. Eerst in de ziekenhuisapotheek in Tilburg, daarna vijftien jaar bij Brocacef (farmaceutische groothandel) en nu sinds rum drie jaar ben ik mede-eigenaar van een specialistisch adviesbureau voor Hospital Pharmacy. Jazeker, wij werken ook over de grens.
Ik sport al heel mijn leven. Van judo, via handbal naar volleybal en sinds twee jaar ook hardlopen. Met veel plezier liep ik de ‘korte’ afstanden 10km en 10EM, maar sinds oktober 2016 heb ik ook een marathon op mijn lijstje staan. Da’s flink trainen! Het liefst breng ik mijn tijd door met mijn familie, dus die trainingskilometers maak ik vaak in aller vroegte.

Welke woorden typeren mij?

Aimabel, empathisch, verbindend, volhardend, motiverend, positief en open-minded.
Een beetje een denker die het niet schuwt om de handen uit de mouwen te steken!

Waar droom ik van?

Ik droom ervan goed te doen. Privé: door er te zijn voor mijn gezin, mijn familie en vrienden. In mijn werk door professionals in en rond de ziekenhuisfarmacie te adviseren, begeleiden en coachen. In de sport door mijn volleybalvereniging mee te besturen. Mezelf door mijn energie te richten op zaken die ik leuk en belangrijk vind.

En voor KiKa door geld in te zamelen voor onderzoek. Ik droom ervan dat ieder vader en moeder, broer en zus, familielid of vriend kan zeggen: het was naar dat hij kanker had, maar wat fijn dat hij nu genezen is!

Waarom organiseer ik deze avond in Tilburg?

Ik woon al heel mijn leven in Tilburg. Ben er geboren en opgegroeid. Heb er gestudeerd en gesport. Heb er Claudi leren kennen … 40 jaar geleden … We hebben er onze kinderen gekregen. Onze moeders wonen in deze stad. Ik ben er begonnen met hardlopen (Tilburg Ten Miles). Een heerlijke no-nonsens stad. Misschien met een beetje een Calimero-syndroom. Mar hé: doe mar normaol, dan doe de al gek genoeg! ?

Mede mogelijk gemaakt doorShare This