Selecteer een pagina

Rotterdam

Culinair doneren, een initiatief om u en Kika bijeen te brengen. Samen met u willen wij streven naar 95% genezingskans van kinderkanker.

Op 28 Oktober 2016 is mijn benefietdiner in Brasserie De Kuip te Rotterdam. Hier zult u genieten van culinaire gerechten met bijpassende wijnen in een uiterst sfeervolle ambiance. Uw maaltijd zal met de allergrootste zorg bereid worden door het gerenommeerde team van Brasserie De Kuip en u zult genieten van een heerlijk gevarieerd 4 gangen diner. Eventuele dieetwensen kunt u voor 1 Oktober 2016 kenbaar maken door het sturen van een email naar leoosseweijer@ziggo.nl.

Later op de avond zullen er mooie prijzen te winnen zijn in de speciale loterij, waarvoor de loten uitsluitend tijdens de avond te verkrijgen zijn.

Altijd al eens willen weten waar de spelers van Feijenoord zich voorbereiden op de wedstrijd? Tijdens onze avond zal er een exclusieve avondrondleiding voor de KIKA gasten worden verzorgd door het Feyenoord Stadion. Deze unieke mogelijkheid wilt u zeker niet missen!!

Programma:
18.30 Inloop (ingang Maasgebouw Feyenoord Stadion)
18.55 Welkomstwoord
19:00 Aanvang Diner
20.30 Rondleiding Feyenoord stadion
22.15 Trekking Loterij
22.30 Einde avond

Wilt u een steentje bijdragen aan KiKa en tegelijkertijd genieten van een heerlijke avond uit? Koop dan nu uw tickets en dan zie ik u graag op 28 Oktober 2016! De volledige opbrengsten van de avond gaan naar Run for Kika marathon.

Praktische zaken
Datum: vrijdag 28 oktober 2016
Aanvang: 18:30 uur

Tickets: € 150,00 p.p. All-inclusive

Locatie
Brasserie De Kuip
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
Telefoon: 010 – 49 29 432
Website: www.dekuip.nl

Contactpersoon:
Leo Osseweijer
Tel.: 06-15951910
Email: leoosseweijer@ziggo.nl


Even voorstellen

Wie is Leo Osseweijer?

Ik ben 56 jaar, woonachtig in Steenbergen en werkzaam in de transport sector te Rotterdam.

Naast mijn reguliere werk ben ik ook vrijwilliger voor KiKa en ben ik sinds 2012 ook als marathon loper actief voor KiKa. Na 3 marathons voor KiKa in respectievelijk 2012, 2013 & 2015 loop ik in 2016 in totaal 3 marathons voor KiKa, gevolgd door een 4e marathon binnen 10 maanden in Februari 2017. Ik heb mij hierbij ten doel gesteld om een bedrag voor KiKa te genereren van minimaal € 30.000,-

Deze avond moet hier aan bijdragen!!

Indien ik mijn doelstelling haal, zal mijn totaal bedrag voor KiKa de € 100.000 ruim overschrijden. Geld wat helaas nog steeds hard nodig is om de genezingskans bij kinderen met kanker te verhogen van 75% nu naar 95% in 2025.

Welke woorden typeren mij?

Doorzetter, ambitieus, humoristisch, recht door zee.

Waar droom ik van?

Ik droom ervan dat ooit kinderen onbezorgd kunnen spelen zonder zich zorgen te hoeven maken over hun gezondheid.

Waarom organiseren ik deze avond in de Kuip in Rotterdam?

Al van kinds af aan kom ik al in de Kuip en de laatste jaren steeds vaker al ruim voor de wedstrijd om vooraf een hapje te eten in Brasserie De Kuip. Het eten is altijd een verrassing, maar steeds heel lekker in een heerlijke ambiance met zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Kortom en plek waar ik mij altijd direct op mijn gemak voel. De ideale combinatie dus om lekker te eten en mijn favoriete voetbalclub te bezoeken.

Graag wil ik dit gevoel met u delen tijdens deze speciale avond voor KiKa en ik hoop hiermee uiteraard zo veel mogelijk geld te genereren voor KiKa om mijn droom te verwezenlijken.

Mede mogelijk gemaakt doorShare This