Selecteer een pagina

Over ons

Culinair Doneren is een bewezen concept voor succesvol fondsenwerven.  Lees snel verder over het ontstaan van het idee en hoe jij gebruik kunt maken van het concept om geld op te halen voor jouw goede doel.

Het ontstaan

Culinair Doneren is in 2015 ontstaan vanuit de behoefte om op een originele manier fondsen te werven. Niet gewoonweg je hand ophouden en vragen om een donatie, maar iets terug willen geven:

“mensen laten doneren met een glimlach”.


Het concept

Met Culinair Doneren wordt een compleet verzorgde avond uit georganiseerd waarbij alle ingrediënten van de avond worden gesponsord door lokale ondernemers. Gasten kunnen een avond maximaal genieten met hun dierbaren onder het genot van culinaire lekkernijen en entertainment aangevuld met een loterij en een veiling.

Het mooiste van alles. Doordat alles gesponsord is, gaan de volledige opbrengsten van de avond naar het het door de organisator gekozen goede doel.


Voor wie is Culinair Doneren?

In 2016 heeft Culinair Doneren een exclusieve samenwerking met Run for Kika marathon. Alle Run for Kika marathon runners kunnen gebruik maken van het concept. Ga jij dit jaar de uitdaging aan om de marathon te lopen voor Kika? Wil jij graag 10.000,- plus euro ophalen met één evenement? Neem dan snel contact met ons op en we vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen.


Het team

Tijs Berens

Mede-Oprichter

Paul Heijlands

Mede-oprichter

Share This