Selecteer een pagina

Nijmegen

Culinair Doneren is een initiatief om KiKa en u op een originele manier bij elkaar te brengen.

U kunt optimaal genieten van een compleet verzorgde lunch inclusief drank en de volledige opbrengsten gaan rechtstreeks naar KiKa! Samen met u streven wij naar 95% genezingskans van kinderkanker in 2025.

Op zondag 25 september organiseren wij een lunch voor KiKa bij Brasserie ‘t Zusje in Nijmegen. Hier kunt u genieten van ‘t Zusje concept: culinaire tapas gerechten. De chefkok van ’t Zusje zal tezamen met zijn keukenbrigade een heerlijk 4 gangen lunch bereiden. Inclusief drank betaalt u slechts € 35,- wat volledig ten goede komt van KiKa.

Programma:
12:00 uur Aanvang
12:30 uur Welkomswoord
12:45 uur Aanvang 4 gangen lunch afgewisseld met veiling en loterij
15.30 uur Einde

Wilt u genieten van een heerlijke lunch en tegelijkertijd een steentje bijdragen aan KiKa?

Koop dan nu uw tickets en dan zien wij u graag op zondag 25 september!

Voor bedrijven is het extra voordelig om naar Culinair Doneren Nijmegen te komen. U ontvangt een factuur die volledig fiscaal aftrekbaar is. Daarnaast ontvangt u extra exposure voor uw bedrijf. De ideale gelegenheid voor uw personeelsactiviteit of zakenuitje. Koop uw tickets via de ticketshop.

Wij hopen uw bedrijf te mogen verwelkomen.

Brons:
Dit ticket geeft u toegang tot een lunch voor KiKa voor 2 personen bij Brasserie ‘t Zusje in Nijmegen op zondag 25 september 2016.

Daarnaast wordt uw bedrijf gepromoot met 1 banner/poster tijdens de  lunch en komt uw logo op deze website.

Zilver:
Dit ticket geeft u toegang tot een lunch voor KiKa voor 4 personen bij Brasserie ‘t Zusje in Nijmegen op zondag 25 september 2016.

U krijgt de promotie van Brons: 1 banner/poster tijdens de  lunch en uw logo op deze website.

Daarnaast wordt u genoemd tijdens de lunch en komt uw logo op de uitgaande mails.

Goud:
Dit ticket geeft u toegang tot een lunch voor KiKa voor 8 personen bij Brasserie ‘t Zusje in Nijmegen op zondag 25 september 2016.

U krijgt de promotie van Brons: 1 banner/poster tijdens de  lunch en uw logo op deze website.

U krijgt ook de promotie van Zilver: de benoeming tijdens de lunch en uw logo op de uitgaande emails.

Daarnaast wordt u extra vermeld op de menukaartjes, krijgt u lokale media aandacht en 1 facebook post op de pagina Culinair Doneren.

sponsorpakketten

Praktische zaken
Datum: zondag 25 september 2016
Aanvang: 12:00 uur
Tickets: € 35,00 p.p. all-inclusive

Locatie
Brasserie ’t Zusje
Lankforst 51-01
6538 LG Nijmegen
Website: ’t Zusje Nijmegen

Contactpersoon:
Remco & Sheila Blomsma
Telefoon: 06 14 50 34 23 / 06 10 897 504
Email: sheilaenremco@gmail.com, s.blomsmamuller@gmail.com


Even voorstellen

Wie zijn wij?

Wij zijn Sheila en Remco, trotse ouders van 2 gezonde kinderen. Er zijn helaas veel ouders in een hele andere situatie. Stichting KiKa heeft als doelstelling om in 2025 95% van de kinderen met kanker te genezen. Hier zetten wij ons heel graag heel hard voor in!

Welke woorden typeren ons?
Wij zijn erg gedreven en doelgericht, daarnaast hebben wij een grote maatschappelijke betrokkenheid. Naast ons harde werken zetten we ons dit jaar vol in voor het trainen van de marathon van New York en zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa!
Waar dromen wij van?
Wij dromen van het lopen en uitlopen van de Marathon van New York en € 20.000,- voor KiKa. We zien Culinair Doneren als een mooie manier om onze droom voor KiKa te realiseren!
Waarom organiseren wij deze middag bij Brasserie ’t Zusje?

’t Zusje is een sfeervol tapasrestaurant, in onze straat. Bij ‘t Zusje gaat het niet alleen om het lekkere eten maar zeker ook de beleving. Deze combinatie maakt ’t Zusje de perfecte plek om een heerlijke lunch voor ons goede doel te organiseren.

Wij zijn erg blij dat de eigenaren Wendy en Ger en personeel van ’t Zusje graag bijdragen aan ons goede doel en geheel belangeloos meewerken aan deze KiKa lunch!

 Share This