Selecteer een pagina

“​Vind je het heerlijk om hard te lopen? Help jij graag andere mensen? En zou jij die New York Marathon dolgraag nog eens van je bucketlist willen strepen? Dan zit je hier goed! Lees maar gauw verder.

Je bent nu op de website van Culinair Doneren, een actie opgezet vanuit een aantal fanatiekelingen die voor Run for KiKa de Marathon in New York gaan lopen op 1 november 2015. Maar wat is Run for KiKa nu? En wat houdt Culinair Doneren precies in?

Laten we vooraan beginnen: Run for KiKa biedt mensen met een passie voor hardlopen de mogelijkheid om de marathon van New York te lopen voor het prachtige doel KiKa! Je commiteert je aan het ophalen van een mooi sponsorbedrag voor KiKa én gaat vervolgens door de straten van New York, aangemoedigd door miljoenen Amerikanen, je uiterste best doen om die finish te halen. Honderden Nederlanders zijn je al voorgegaan: wil jij je ook inzetten om de droom van kinderen met kanker én die van jezelf, namelijk het lopen van de New York Marathon, uit te laten komen? Doe dan mee!

Onder de naam Culinair Doneren hebben Paul Heijlands en Tijs Berens een concept opgezet waarbij deze dromen op een wel hele mooie manier werkelijkheid kunnen worden: met Culinair Doneren organiseer jij zelf een complete avond uit voor een groep mensen die zo doneren met een glimlach!

Culinair Doneren is op drie pijlers gebaseerd:
1. Lokale ondernemers: zij leveren de ingrediënten van de avond (“Iedereen doet waar hij / zij goed in is”)
2. De renners: zij organiseren de avond uit (“Een avond compleet met eatertainment”)
3. De gasten: zij kopen een ticket voor deze unieke avond uit (“En doneren zo met een glimlach”)

Tijdens de eerste editie in Wijchen is meer dan €10.000,- opgehaald. Op deze manier willen wij samen ervoor zorgen dat in 2025 minimaal 95% van de kinderen met kanker kan genezen. Tijs Berens, Paul Heijlands, Ying Wai Tang en Joanne Cornelisse gingen je al voor: doe je mee?

Graag vertellen we je hier meer over, dus als je geïnteresseerd bent schroom dan niet om contact op te nemen. Zó kunnen we meerdere dromen werkelijkheid maken: op naar de 100% genezingskans voor kinderen met kanker en op naar New York!”

Voor meer informatie en tickets over het opkomende evenement in Goirle klik hier
Voor meer informatie over Run for KiKa marathon bezoek de website www.runforkikamarathon.nl

Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen waar we het allemaal voor doen:

Share This

Share This

Share this post with your friends!