Selecteer een pagina

Vorige week zondag heeft op Landgoed Duin & Kruidberg het benefietdiner voor KiKa plaatsgevonden. ‘Culinair Doneren Santpoort’ werd georganiseerd door Team Kennemerland en leverde 10.307,19 euro op.

Tijdens de avond kwam Rien Schimmel, fondsenwerver van KiKa, vertellen over het doel van KiKa en waarom geld voor onderzoek nog steeds hard nodig is. De 24-jarige paralympisch atleet Robin van Damme nam de gasten mee in zijn overlevingstocht van botkanker. Robin is inmiddels genezen, zijn onderbeen is geamputeerd en hij traint nu om mee te doen op het onderdeel speerwerpen voor de paralympische spelen in Tokyo 2020. Na de presentaties volgde de veiling.

Marcel Stevens van Cabaret & Zo had de leiding over de avond en trad op als verdienstelijk veilingmeester. Door de vrolijke noot heeft de veiling een mooi bedrag opgebracht. De muzikale omlijsting werd verzorgd door het Hans Keune trio en als verrassing kwamen Kelly en Syl optreden.

De avond is op de gevoelige plaat vastgelegd door Anja Vogel en Nico Vermeer. Voor de innerlijke mens werd gezorgd door Duin & Kruidberg, een culinair hoogstandje voorzien van een prachtig wijnarrangement verzorgd door wijnkoperij Okhuysen.

Bron: http://www.jutter.nl/culinair-doneren-levert-ruim-10-000-euro-op

 

De avond werd mede mogelijk gemaakt door


Share This

Share This

Share this post with your friends!